Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Eastpak X Simpsons kollekció


A SIMPSON család legújabb együttműködése a legendás EASTPAK márkával pontosan azt adja meg, amire szükségünk van:
Egyedi kollab termékeket prémium minőséggel - 30 éves garanciával ugyanis nem véletlenül árusítanak táskákat.
Az Eastpak tudja, mit csinál és ha nem is lesz 30 évig SIMPSON táskád, de pár év használat után kiteheted majd a szobában ereklyének!

A méltán híres EASTPAK PADDED PAK’R iskolatáska formák mellett hozzánk tolltartó és övtáska is érkezett és a legnagyobb fegyvertény, hogy a SIMPSON család majdnem egészében és ÉLETNAGYSÁGBAN látogatta meg a STÉGET és maradnak is egy darabig.Ha szeretnél velük egy fotót, jelezz vagy ugorj be egyre! Szelfizni ér velük és külön kérésre profi fotót is tudunk Neked biztosítani!

De nézzük, kivel is állt össze az EASTPAK!

A Simpson család egy amerikai animációs sitcom, amelyet Matt Gröning készített a Fox Broadcasting Company számára. A sorozat a kitalált Springfield városában játszódik, és a névadó családot követi nyomon, amely Homerból, Marge-ből, Bartból, Lisaból és Maggie-ből áll. A sorozat az egyik leghosszabb ideig futó televíziós sorozat az Egyesült Államokban, több mint 30 éve van műsoron.Eközben a televíziózás történetének egyik legikonikusabb műsora lett. Dicsérik a mindennapi élet szatirikus felfogásáért, és a televíziós látkép forradalmasítását is ennek a sorozatnak tulajdoníthatjuk. Különös és sokféle karakteréről is ismert, mindegyiknek megvan a maga sajátos személyisége és furcsasága.A műsor a humor, a dráma és a társadalmi kommentár keverékéért is elismert. A politikától a valláson át a popkultúráig sokféle témát tudott megválaszolni vagy kifigurázni. Ez segített abban, hogy világunk gyökeres változásan ellenére is releváns maradjon, és lehetővé tette a közönség számára, hogy kapcsolódjon a karakterekhez és helyzetekhez.Gondoljunk csak arra, hogy a sorozat kezdetén még nem, vagy alig volt számítógép magánhasználatban és nem volt elterjedt az internet, vagy a mobiltelefon. Ekkora változások közben frissnek maradni nehéz…A Simpson család emlékezetes idézeteiről is ismert volt, amelyek a populáris kultúra részévé váltak. Számos más műsor inspirálója is volt, mint például a The Office és a South Park, melyek szintén üzletünk történelmének mérföldkövei.A Simpson család minden korosztály számára releváns és népszerű maradt a nézők körében, mivel képes volt naprakész maradni, és új elemeket épített be a történetekbe. Ez lehetővé tette, hogy friss és vonzó maradjon közönsége számára.Összességében a Simpson család legendás show-vá vált, és ma is aktuális. Humor, dráma és társadalmi kommentár keveréke hozzájárult ahhoz, hogy a nézők generációi számára kulturális mérföldkő maradjon.Számos más műsor inspirálójaként is tulajdonították, és popkulturális jelenséggé vált.

Tartalomhoz tartozó címkék: Termék mustra