Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Deszkás vagy utcai az ausztrál Globe népcipő?

Legutóbbi cikkünkben megnéztük, mit is csinál a GLOBE AUSTRALIA, vagy ahogy néha csúfoljuk őket, az Ausztrálok Tiszája.

De nézzünk most egy olyan cipőt, ami miatt méltán szolgált rá a fenti névre.

 


A Globe Encore 2 a STÉGES csapatban NEM az elsőszámú kedvenc. Nem a legszebb Globe. Nem is a legjobb, de valamiért KÖTELEZŐ elem lett a kínálatunkban.
Olyasmi a pozíciója, mint a Tisza cipőké nálunk – a mi márkánk, a mi cipőnk (az ausztrálok érezhetik így), évtizedek óta ismeri mindenki és jellegzetes csíkjairól messziről felismerhető.
A Globe Encore 2 egy középszintű deszkás cipő, amelyet a tartósságra és a kényelemre terveztek. Ezek a cipők klasszikus vulkanizált szerkezettel rendelkeznek, triplán varrott orr résszel és megerősített sarokkal a további támogatás és védelem érdekében.
A talp a Globe S-Trac gumikeverékéből készült, amely kiváló tapadást és rugalmasságot biztosít gördeszkán és ha ott megfelel, akkor biztos lehetsz benne, hogy utcán is megfelel.
A párnázott gallér és nyelv kényelmet és stabilitást biztosít a lábaknak, miközben szorosan a helyén tartja. A cipő légáteresztő hálós felsőrésszel készült, amely maximális szellőzést és nedvességszabályozást tesz lehetővé. Akár az utcán, akár a parkban deszkázol, a Globe Encore 2 elkísér majd és eddigi tapasztalatunk alapján – aki egyszer ezt a modellt választja, az utána csak az új színekért jön vissza.
Épp ezért minden évben igyekszünk behúzni egy jellegzetes vagy ikonikus színállást.

 Ilyen az idei BLACK GOLD DIP:

A legkedveltebb teljesen fekete verziót csak annyiban dobták fel idén, hogy egy tükrös arany GLOBE logó került a cipő szár részére és a szín visszaköszön a cipő nyelvén és orrán is.
Minimalista fekete cipő és bling-bling arany dekor. Egy jó kis ellentét egy időtlen klasszikus cipőn.

 Nézzünk további képeket róla.

 Másik idei színállás a BLACK ACID. Radikális szín elsőre, de valamiért ez a méregzöld 2022-ben és 2023-ban szinte minden kínálatban megjelenik.
A cipő jellemzőit a fenti részen már taglaltuk, de az oldalfal anyaga itt egy RIPSTOP textil, ami nem csak kopásálló, de szakadás esetén sem végig szakad az alapanyag kialakítás révén.

Tartalomhoz tartozó címkék: Termék mustra