Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Crockett High restock alert!A Vans kedvelt név a cipők világában, és ennek jó oka van.
Ikonikus sziluettjeik és klasszikus stílusuk évtizedek óta a streetwear és a deszkás stílus élvonalában tartja őket. A Vans már jó ideje feszegeti a stílus és a kényelem határait új formáival- egy ilyen újonnan szöletett és azonnali ikon a Vans Crockett, Gilbert Crockett pro modellje, melynek magasszárú verziója egy csupa alacsony szárú cipőből álló felhozatalba érkezett.Mi indokolja a magasszárú cipők ismételt térnyerését?

Mint mindig, amikor egy stílus nagyon elterjedtté válik, a deszkás társadalom egyként fordul el tőle és teremti meg a maga mikroklímáját.
Bő nadrág – nagyon bő nadrág, majd radikálisan szűk nadrág… A STÉG 1995-ös nyitása óta számtalanszor néztük végig a váltásokat.
Más ruházathoz más cipő passzol és amikor megint oda jut a deszkás közösség belső divat kódja, akkor kell bele egy CSAVAR, hogy kevesebben másolják.A közelmúltban lezajlott mini forradalom a bővebb nadrágok felé sodorta a deszkás dicatot, ami azonnal hozta a vékonyabb cipők térvesztését és a régebbi „pufi” sziluettek újra-felfedezését.

De visszahozni a régi pufi deszkás cipőket?
Túl egyszerű lett volna!Rengeteg deszkás keresett olyan régi klasszikusokat, mint a Vans Sk8-Hi, ami ugyan vékony (slim), de magas szára miatt mégis radikálisan MÁSHOGY néz ki egy bő és rövidre vágott nadrággal, mint a normál nacis, tornacipős átlag.A rendkívül visszafogott, már-már business-casual megjelenésű CROCKETT cipő nagyon jó alap volt ahhoz, hogy egy a fentieknek megfelelő, meghökkentő és VÉGLETEKIG LETISZTULT sziluettet hozzon létre a VANS. Félve próbáltuk ki a 2022-es évben és félelmünk, miszerint kicsi országunk ehhez ÉRETLEN, teljesen ALAPTALAN volt.
Észrevettétek, szerettétek és használtátok a CROCKETT HIGH cipőket.

Az, hogy abbana színállásban tudtuk rendelni, ami egy ikonikus új Vans színállás, csak hab a tortán.

Mit kell tudni a Crockett High Cipőről?A Crockett High egy klasszikus, magas szárú gördeszkás cipő egy igazán modern csavarral. A cipő tartós vászon- hasítottbőr felsőrésszel rendelkezik, amely vulkanizált talppal és klasszikus gumigumi külső talppal rendelkezik. A WAFFLECUP talpról sokszor írtunk már, de legyen itt annyi, hogy az egybeöntött CUPSOLE tartósságát ötvözi az eredeti VANS WAFFLE (Goffri mintázatú) vulkanizált talp tapadásával és kopásállóságával.

A cipő a Vans új, vékonyabb ÉS kényelmesebb, de megfelelő BOARDFEEL-t biztosító POPCUSH talpbetétjével is rendelkezik, amely kiváló kényelmet és tartást biztosít az előbbiek mellett.

A Crockett High-t az egyedi stílus különbözteti meg a többi gördeszkacipőtől. A magas szárú dizájn klasszikus hangulatot kölcsönöz neki, a világos, szemet gyönyörködtető varrás a fekete alapon pedig modern hangulatot kölcsönöz.Amellett, hogy divatos (az underground kultúrában), a Crockett High nagyon funkcionális is. A POPCUSH talpbetét kiváló párnázást, a vulkanizált alsó talp pedig kiváló tapadást biztosít, így ideális gördeszkázáshoz. A cipő kényelmének és stílusának köszönhetően azonban mindennapi viseletre is kiváló.

A Vans Crockett High nagyszerű választás mindazok számára, akik stílusos és funkcionális gördeszkás cipőt keresnek. Strapabíró vászon felsőrésze, klasszikus stílusa és POPCUSH talpbetétje tökéletessé teszi gördeszkázáshoz, visszafogott színe pedig a mindennapi viselethez. Kiváló kényelmének és támogatásának köszönhetően a Crockett High biztosan az elkövetkező évek kedvence lesz.

Ne feledkezzünk meg a DURACAP erősítésről és a gumírozott területekről a kritikus helyek bőrfelülete ALATT!
Ha kopik a cipő, nem a véres lábad figyelmeztet majd!A magas szár vigyáz a bokádra, de kemény és bonyolult szár helyett egy jól párnázott és sima szárat kapott, így a bejutás is könnyű és akár lazán is hordhatod.

ITT TUDSZ UTÁNAOLVASNI AZ EREDETI CIKKBEN:
https://steg.hu/steg-blog-667/fogalmad-sincs-mit-tud-a-crockett-high-pro-113
Tartalomhoz tartozó címkék: Termék mustra