Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Black Friday 2020 menetrend

Természetesen ebben az évben is megtartjuk szokásos Black Friday akciónkat, és egy előzetes véleménykérésből azt a visszajelzést kaptuk, hogy a hagyományos, november utolsó heti dátumot preferáljátok nagy többségben.
Ennek különösen örülünk, mert szerintünk is ez az igazi Black Friday dátum, amihez igyekszünk ragaszkodni, azonban nem hagyjuk figyelmen kívül azokat sem, akik már előbb szeretnének élni a kedvezményes vásárlás lehetőségével, így megpróbáltunk egy olyan ötlettel előállni, ami mindkét tábornak kedvez:

Idén 2020. november 20.-22.-ig tartunk egy Black Friday bemelegítő hétvégét, aminek keretén belül rengeteg terméket leárazunk, így ha már nem bírod, és mindenképp szeretnéd megrendelni a régóta áhított cipót, ruhát, bármi egyebet, amit kinéztél, nagy valószínűséggel megteheted, és kedvezményesen hozzájuthatsz.

Ha van türelmed, és kivárod az igazi Black Firday hétvégét, akkor pedig 2020. november 27.-29.-ig egy kicsit nagyobb, szám szerint akár még további 5%-kal kedvezőbb áron juthatsz hozzá a kiszemelt termékhez. 

Reméljük, sikerül megtalálni a számításodat, és klassz cuccokkal gazdagodhatsz ebben a kihívásokkal teli időben is.

Reméljük, tetszeni fognak az idei ajánlataink.
Kívánunk nagyon jó vásárlást neked!


 
Tartalomhoz tartozó címkék: hír