Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

Állatminták, Skate Classics cipők és rengeteg punk zene!A kaliforniai születésű transznemű Cher kollekciója megérkezett és be is fotóztuk, így meg tudjuk Nektek mutatni, mit hozott össze Cher és a Vans.
Szedtünk össze eredeti gyári képeket is, hogy megismerjétek az EMBERT a termékek mögött, de a saját képekkel azt is megmutatjuk, hogy nálunk kinek tetszett és hogyan képzeli hordani a kollekció darabjait.Cher Strauberry zenész és gördeszkás, művész és igazi Off the Wall arc.
Neve akkor lett ismert, amikor összetalálkozott William Strobeckkel a SUPREME berkekből, aki bele is dobta az akkor készülő Supreme filmbe.A profik hamar felfigyeltek rá és a kezdeti nehézségek után berobbant a köztudatba. Queer gördeszkás cég alapításában vett részt a közelmúltban és most a Vans kollaboráció egy következő szintre emelte munkásságát.
Ahogy ő mondja, „ajtót nyitottunk ott, ahol nem volt és most bárki besétálhat rajta!”.A teljesen újragondolt SKATE CLASSICS kollekcióban jelenik meg a két Cher Strauberry Pro modell.
Az újra pozícionált DURACAP erősítés miatt a felsőrész még erősebb lett, az új profilú talp minimálisan magasabb, a régi jó waffle talp minimális módosításával elérték, hogy sokkal tovább maradjon a talp használható és mintázottA magasabb talpprofil miatt a láb elfér a cipőben, a teljesen új POP CUSH talpbetét puha, mint az álom és az összenyomódást (landolás) mégis jobban bírja, mint a régi vaskosabb pro talpbetét.A nyelvet mára két széles gumiszalag (LYCRA) tartja, ami szellőzik is és a nyelvet sem engedi elcsavarogni.
A SKATE CLASSICS kollekcióban a régi PRO széria minden értéke benne van, de egy kicsit minden felturbózva! Olvassatok róla bővebben most megjelent cikkünkben itt!


#vans #vansskate #cherstrauberry #collaboration #skateclassics #vansskateclassics
Tartalomhoz tartozó címkék: hír