Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény javítására.
Termékek Menü

A Kollaboráció Varázsa: VANS X NEIGHBORHOOD

Már maga a cipő neve is sugallja, hogy itt valami rendkívüli és exkluzív modellről van szó. A "VANS X NEIGHBORHOOD Old Skool 36 DX" cipő mögött egy mélyreható és összetett tervezési folyamat áll. A cipő színe, az elegáns alumínium, aranymetszésben ötvözi a kifinomult stílus és a letisztultság esszenciáját.
 A Különlegesség benne rejlik!

Az cipő orrán elhelyezkedő NBHD - URBAN CLASSICS felirat nem csupán szembeötlő, hanem mély jelentéssel is bír. Az anyagba nyomott felirat a cipő egyediségét és limitált kiadását hivatott hangsúlyozni, emlékeztetve viselőjét arra, hogy valami különlegesben részesül.

 Dombor Minták a Talpon

A cipő talpának külső és belső felére készített dombor minta igazán figyelemre méltó. A "CRAFT WITH PRIDE TOKYO EST. 1994." felirat és minta, melyek a talpba vannak bevésve, szimbolizálják a kollaboráció és a kreativitás iránti elkötelezettséget. Ezek a részletek nem csupán a cipőt teszik különlegessé, hanem azokat az értékeket is közvetítik, melyek mögötte állnak.Elérhetőség >>> CSAK NÁLUNK

Amennyiben szeretnéd megszerezni ezt a lenyűgöző cipőt, akkor jó hírünk van számodra. A VANS X NEIGHBORHOOD Old Skool 36 DX modell jelenleg csak nálunk, a veszprémi STÉGBEN érhető el, valamint online webshopunkban, a STEG.HU-n. Így bárhol is legyél, könnyedén hozzájuthatsz ehhez a limitált kiadású darabhoz.

 CIPŐ LEÍRÁSBA:

Ezt a cipőt nem csupán a dizájnja és a kollaboráció teszi különlegessé, hanem a mögötte rejlő értékek is. Legyen szó a limitált kiadásról, a kreatív kollaborációról vagy az elegáns részletekről, ez a cipő minden szempontból figyelemre méltó.

 MI AZ A VAULT by VANS?

A Vault by Vans a divat, a művészet és a zene metszéspontját reprezentáló, kiemelt és prémium kollekciók változatos kínálatát kínálja – a márka legikonikusabb sziluettjeivel. A kategória minden évszakban egyedi terveket és együttműködéseket mutat be a kreatív kultúra csúcsát képviselő partnerekkel.


MIÉRT TŐLÜNK RENDELD?

Nézd meg STÉG GARANCIÁK menüpontunkat és ha voltak kétségeid, akkor eloszlatjuk!


https://steg.hu/steg-garanciak-275

Tartalomhoz tartozó címkék: Termék mustra